Over JunoContent

JunoContent is een vooraanstaande content management specialist in Europa. Onze bekwame medewerkers hebben vele internationale klanten geholpen hun ECM behoeften te voldoen door middel van het gebruik en de implementatie van onze strategische modellen en technologie.

Voor meer dan 18 jaar, hebben onze experts geholpen klanten hun ECM behoeften te voldoen door middel van een unieke combinatie van strategisch advies, technologie, de uitvoering van projecten en applicatiebeheer.

Leer meer over JunoContent »

Missie en Visie

JunoContent’s missie bestaat uit het aanbieden van kwalitatief vooraanstaande information management adviezen. Wij streven er ook naar om een individuele sparring partner te worden voor onze klanten. Zodoende kunnen wij steeds de beste oplossingen aanbieden inzake enterprise content management, waardoor onze klanten de concurrentie steeds een stap voor zijn.

JunoContent wilt als een klankbord voor zijn klanten fungeren. Door middel van onze service willen wij de voorkeur genieten van onze partners. Daarnaast proberen wij ook de verwachtingen van onze klanten te overstijgen door professionele en aangepaste oplossingen te bieden. We zijn er trots op dat we met elke klant een duurzame relatie opbouwen door hoogwaardige producten en services aan te bieden.

Cliënten

JunoContent is reeds enkele jaren een erkende partner van vele internationale bedrijven zoals IBM, Novell en Kofax Solutions. Het vertrouwen dat deze bedrijven hebben in JunoContent is tekenend voor het serviceniveau dat wij aan onze klanten bieden.

De mening van onze klanten is belangrijk voor ons en wij verzoeken u dan ook om enkele van onze referenties te lezen.

Leer meer over de cliënten »

JunoContent is reeds enkele jaren een erkende partner van vele internationale bedrijven zoals IBM Business Partner, Novell en Kofax Solutions.
JunoContent is gespecialiseerd in het creëren van aangepaste bedrijfsapplicaties, mobiele applicaties en webapplicaties

Cliënten

Hiernaast vindt u een korte samenvatting van enkele referenties. Indien u een specifieke referentie zoekt van een bedrijf in uw branche of sector, gelieve ons te contacteren.

Leer meer over de cliënten »