Over JunoContent

JunoContent is een vooraanstaande content management specialist in Europa. Onze bekwame medewerkers hebben vele internationale klanten geholpen hun ECM behoeften te voldoen door middel van het gebruik en de implementatie van onze strategische modellen en technologie.

Voor meer dan 18 jaar, hebben onze experts geholpen klanten hun ECM behoeften te voldoen door middel van een unieke combinatie van strategisch advies, technologie, de uitvoering van projecten en applicatiebeheer.

Leer meer over JunoContent »

Missie en Visie

JunoContent’s missie bestaat uit het aanbieden van kwalitatief vooraanstaande information management adviezen. Wij streven er ook naar om een individuele sparring partner te worden voor onze klanten. Zodoende kunnen wij steeds de beste oplossingen aanbieden inzake enterprise content management, waardoor onze klanten de concurrentie steeds een stap voor zijn.

JunoContent wilt als een klankbord voor zijn klanten fungeren. Door middel van onze service willen wij de voorkeur genieten van onze partners. Daarnaast proberen wij ook de verwachtingen van onze klanten te overstijgen door professionele en aangepaste oplossingen te bieden. We zijn er trots op dat we met elke klant een duurzame relatie opbouwen door hoogwaardige producten en services aan te bieden.

Cliënten

JunoContent is reeds enkele jaren een erkende partner van vele internationale bedrijven zoals IBM, Novell en Kofax Solutions. Het vertrouwen dat deze bedrijven hebben in JunoContent is tekenend voor het serviceniveau dat wij aan onze klanten bieden.

De mening van onze klanten is belangrijk voor ons en wij verzoeken u dan ook om enkele van onze referenties te lezen.

Leer meer over de cliënten »

JunoContent is reeds enkele jaren een erkende partner van vele internationale bedrijven zoals IBM Business Partner, Novell en Kofax Solutions.

Enterprise Content Management

Informatie is essentieel voor veel bedrijven in zowel primaire als ondersteunende processen. Het is daarom belangrijk dat informatie makkelijk te delen, bewerken, bereiken en op te slaan is. Daarbovenop mogen punten als gebruiksvriendelijkheid en veiligheid natuurlijk ook niet uit het oog verloren worden.

JunoContent is een specialist op het vlak van Enterprise Content Management en veel klanten hebben reeds gebruik gemaakt van onze ECM oplossingen welke van een uitermate hoge kwaliteit genieten. Onze ECM producten zijn gericht op het aanleveren van de juiste informatie, op het juiste moment en op een gebruiksvriendelijke manier. Indien u niet tevreden bent met het resultaat blijven wij het proces aanpassen tot u honderd procent tevreden bent.

Enterprise Content Management
Enterprise Content Management
Business Intelligence
Business Intelligence

Business Intelligence

Er heerst tegenwoordig een overvloed aan informatie over bedrijfsprocessen, maar toch worden er haast elke dag beslissingen gemaakt welke zijn gebaseerd op deze informatie. Er komt dan ook een tijd dat de vloedgolf aan informatie onhandelbaar en dus onbruikbaar wordt. Te veel informatie gaat meestal gepaard met een gebrek aan structuur en dus een verlies aan efficiëntie.

Bedrijfsintelligentie biedt hier een simpele oplossing. Alle bedrijfsinformatie wordt gestructureerd opgeslagen in specifieke databanken welke u helpen om alle relevante informatie te bundelen bij het nemen van nieuwe beslissingen. U verliest dus minder tijd met het doorspitten van niet-relevante informatie, waardoor u zich kan toeleggen op uw kernactiviteiten.

Enterprise Search

Enterprise Search bundelt relevante informatie van verschillende bronnen en geeft deze gestructureerd weer als zoekresultaten. Net als in Google is het mogelijk om specifieke informatie te zoeken zonder een bron aan te geven. Incentro kan elke onderneming een aangepaste zoekmachine aanbieden.

JunoContent’s visie op Enterprise Search is dat alle beschikbare informatie in alle documentatie, zowel on-als offline, het werk van de hedendaagse kenniswerker vereenvoudigt en dus de efficiëntie kan verhogen.

Enterprise Search
Enterprise Search
JunoContent is gespecialiseerd in het creëren van aangepaste bedrijfsapplicaties, mobiele applicaties en webapplicaties

Cliënten

Hiernaast vindt u een korte samenvatting van enkele referenties. Indien u een specifieke referentie zoekt van een bedrijf in uw branche of sector, gelieve ons te contacteren.

Leer meer over de cliënten »

» Storage of entire electronic archive and dossiers system

» Analysis, Design, Development, Implementation, Ref. Arch

» IBM FileNet P8 3.5 CM

Project:
Cliënt:

» Patient (Self) Service Portal for Electronic Patient Records

» Reference Architecture, Security, Program Management

» Connection with multiple bodies of registration

Project:
Cliënt:

» Capturing, Indexing, Full text search and Storage of personnel and medical information of army personnel

» Analysis, Design, Development, Implementation, Project Management

» IBM FileNet P8 3.5 CM, BPM

Project:
Cliënt:

» Total control over government funding process

» Analysis, Design, Development, Implementation and Maintenance

» IBM FileNet P8 3.5 CM, BPM, BPF

Project:
Cliënt: