Enterprise Content Management

Informatie is essentieel voor veel bedrijven in zowel primaire als ondersteunende processen. Het is daarom belangrijk dat informatie makkelijk te delen, bewerken, bereiken en op te slaan is. Daarbovenop mogen punten als gebruiksvriendelijkheid en veiligheid natuurlijk ook niet uit het oog verloren worden.

JunoContent is een specialist op het vlak van Enterprise Content Management en veel klanten hebben reeds gebruik gemaakt van onze ECM oplossingen welke van een uitermate hoge kwaliteit genieten. Onze ECM producten zijn gericht op het aanleveren van de juiste informatie, op het juiste moment en op een gebruiksvriendelijke manier. Indien u niet tevreden bent met het resultaat blijven wij het proces aanpassen tot u honderd procent tevreden bent.

Enterprise Content Management
Enterprise Content Management
Business Intelligence
Business Intelligence

Business Intelligence

Er heerst tegenwoordig een overvloed aan informatie over bedrijfsprocessen, maar toch worden er haast elke dag beslissingen gemaakt welke zijn gebaseerd op deze informatie. Er komt dan ook een tijd dat de vloedgolf aan informatie onhandelbaar en dus onbruikbaar wordt. Te veel informatie gaat meestal gepaard met een gebrek aan structuur en dus een verlies aan efficiëntie.

Bedrijfsintelligentie biedt hier een simpele oplossing. Alle bedrijfsinformatie wordt gestructureerd opgeslagen in specifieke databanken welke u helpen om alle relevante informatie te bundelen bij het nemen van nieuwe beslissingen. U verliest dus minder tijd met het doorspitten van niet-relevante informatie, waardoor u zich kan toeleggen op uw kernactiviteiten.

Enterprise Search

Enterprise Search bundelt relevante informatie van verschillende bronnen en geeft deze gestructureerd weer als zoekresultaten. Net als in Google is het mogelijk om specifieke informatie te zoeken zonder een bron aan te geven. Incentro kan elke onderneming een aangepaste zoekmachine aanbieden.

JunoContent’s visie op Enterprise Search is dat alle beschikbare informatie in alle documentatie, zowel on-als offline, het werk van de hedendaagse kenniswerker vereenvoudigt en dus de efficiëntie kan verhogen.

Enterprise Search
Enterprise Search
Web Content Management
Web Content Management

Web Content Management

WCM, dat staat voor Web Content Management, is een essentieel proces voor elk bedrijf dat er voor kiest om zijn website professioneel te onderhouden. Een website functioneert namelijk als een visitekaartje en weerspiegelt de intrinsieke waarden van een bedrijf. Web Content Management is een proces waarbij de website wordt voorzien van content welke deze intrinsieke waarden respecteert.

JunoContent weet hoe een website moet worden ontwikkeld en onderhouden. We bieden onze klanten een compleet pakket aan dat alles bevat wat deze nodig hebben. Tijdens het ontwikkelingsproces houden we niet alleen rekening met de look en feel van de website, maar ook met alle mogelijke factoren die de ranking van de website in zoekmachines zoals Google of Bing kunnen beïnvloeden.

Business Process Management

JunoContent is gespecialiseerd in het analyseren, modelleren en implementeren van bedrijfsprocessen. U krijgt een duidelijk overzicht van uw organisatie, wat u toelaat om mogelijke verbeterpunten te ontdekken. Indien deze verbeterpunten worden toegepast, kan uw bedrijf veel efficiënter werken en dus de kosten ten gevolge van efficiëntieverlies beperken.

Onze consultants hebben de expertise om u te adviseren en te helpen bij het modelleren van uw bedrijfsprocessen. Daarna worden alle verbeterpunten in kaart gebracht en geïmplementeerd.

Business Process Management
Business Process Management
JunoContent is een vooraanstaande content management specialist in Europa. Onze bekwame medewerkers hebben vele internationale klanten geholpen hun ECM behoeften te voldoen door middel van het gebruik en de implementatie van onze strategische modellen en technologie.