De Experts Achter JunoContent

JunoContent is een vooraanstaande content management specialist in Europa. Onze bekwame medewerkers hebben vele internationale klanten geholpen hun ECM behoeften te voldoen door middel van het gebruik en de implementatie van onze strategische modellen en technologie.

JunoContent bestaat uit een team van 10 branchespecialisten welke zich reeds hebben bewezen op het vlak van maatwerk softwareapplicaties. Al onze werknemers zijn hoog gekwalificeerd en kunnen beroepen op jaren ervaring bij internationale bedrijven zoals KPN, Shell, Getronics en Cap Gemini.

Om snel tot resultaten te komen werkt ons management team op locatie. Daarnaast doen wij een beroep op een team van 80 hoogopgeleide internationale specialisten op het vlak van maatwerk softwareapplicaties. Als gevolg van dit hoog gekwalificeerde team zal u altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën.

Experts in Maatwerk Software Ontwikkeling

JunoContent is gespecialiseerd in het creëren van aangepaste bedrijfsapplicaties, mobiele applicaties en webapplicaties. Zowel PHP, dotNET als Java/J2EE applicaties kunnen aan een vooraf vastgestelde prijs ontwikkeld worden. Ook iPhone iOS of Google Android applicaties zijn voor ons team geen probleem. Het resultaat zal dus altijd een duurzame applicatie zijn welke is aangepast aan uw noden. Zodoende kunt u zich weer toeleggen op uw kernactiviteiten.

Op deze pagina vindt u achtergrond informatie over de software die we gebruiken voor onze projecten.

IBM Business Partner

Kofax Solution Profider

Novell Authorized Partner

Fujitsu Siemens

Fujitsu biedt een breed gamma aan professionele en betaalbare scanners voor elke omgeving, zowel kleine bedrijven welke een simpele scanoplossing nodig hebben tot grote bedrijven met meer gecompliceerde noden vinden bij Fujitsu hun gading. Samen met Fujitsu kan JunoContent complete document management systemen voorzien voor elke omgeving.

Java

Java werd in 1995 uitgegeven door Sun Microsystems. Deze programmeertaal wordt nog steeds gezien als de basis voor vele andere programmeertalen zoals het bekende Pre Hypertext Processor of PHP.  Java’s eenvoud en kracht produceerden reeds vele programma’s zoals games, softwarepakketten en bedrijfsapplicaties. 850 miljoen Pc’s maken gebruik van op Java gebaseerde software. Mobiele telefoons en tablets maken geen deel uit van deze telling.

Novell

Novell inc is een internationale software ontwikkelaar welke bekend staat om het ontwerpen, bouwen en innoveren inzake productieve en veilige bedrijfsomgevingen. Novell is dan ook geen nieuwe speler op de markt.  Vele internationaal bekende bedrijven hebben reeds beslist om samen te werken met Novell.  In totaal hebben enkele duizenden organisaties een positieve ervaring met de diensten van Novell inzake productiviteit, bestand-en netwerkoplossingen en andere oplossingen welke uw werkvloer kunnen optimaliseren.

Adobe

Als een van de grootste spelers op het vlak van digitale ervaringen heeft Adobe letterlijk de wereld veranderd. Sinds de oprichting van het bedrijf meer dan twintig jaar geleden heeft Adobe zijn reputatie als pionier op het vlak van digitale gebruikerservaring eer aan gedaan. Met de ontwikkeling van verschillende content creatie programma’s en zelfs volledige eco systemen kent het technologiebedrijf geen enkele gelijke op het vlak van innovatie.

De kans is zeer groot dat, indien u gebruik maakt van een smartphone of tablet, u dagelijks in contact komt met Adobe’s innovatie. Vele mobiele en PC applicaties maken gebruik van verschillende technologieën welke ontwikkeld werden door het Amerikaanse bedrijf, zoals Adobe air of Flash. Uiteraard komt dit niet als een complete verrassing, want Adobe is niet enkel onder ontwikkelaars een klinkende naam. Door zijn baanbrekende digitale oplossingen is het bedrijf ondertussen ook een klinkende naam geworden op de consumentenmarkt. Dankzij dit baanbrekende karakter kan Adobe echter ook uw bedrijf van dienst zijn. Door middel van media ontwikeling en data-driven marketing kan Adobe uw bedrijfsimago versterken en uw interne-en externe communicatie optimaliseren.

IBM

IBM Filenet ECM biedt hoogwaardige oplossingen die de manier waarop een bedrijf functioneert kan optimaliseren. Uw bedrijf wordt als het ware dynamischer omdat de aangeboden content ook dynamisch wordt. Van creatie tot onderhoud, uw content blijft dynamisch doorheen de gehele keten. IBM Filenet ECM staat voor een gebruiksklare workflow en natuurlijk een efficiënt document management platform. Zodoende wordt het voor uw bedrijf nog makkelijker om content te creëren, onderhouden en delen.

Microsoft .Net

.NET bestaat uit verschillende klassen voor de creatie van verschillende applicaties, virtual execution systems (VES) en enkele compilers welke via de Microsoft Intermediate Language (MSIL) uw code kunnen converteren in een bruikbare applicatie. De MSIL-code wordt via de Common Language Runtime (CLR) geconverteerd naar machine code welke dan kan uitgevoerd worden.

Alfresco

Alfresco is een contentarchief met content management mogelijkheden. Het primaire doel van Alfresco is het managen van uw bedrijfsdocumenten en deze converteren in HTML of PDF bestanden. Zodra deze zijn geconverteerd worden deze gecategoriseerd en in de navigatie van uw website gelinked. Daarnaast kan Alfresco’s ingebouwde WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor ook HTML pagina’s produceren.

JunoContent weet hoe een website moet worden ontwikkeld en onderhouden. We bieden onze klanten een compleet pakket aan dat alles bevat wat deze nodig hebben.